неділя, 11 вересня 2016 р.

10 клас для вас

Як створити свій власний блог


1. Заходимо в пошуковик Гугл: https://www.google.com.ua/. У меню на кнопці "Більше" обираємо програму Blogger.
2. Увійшовши на сторінку Блоггера, входимо у свій акаунт, якщо маємо обліковий запис, або реєструємося, якщо облікового запису у Гуглі немає.Для реєстрації клацаємо на кнопці "Зареєструватися".
 3. Заповнюємо всі без винятку поля реєстраційного бланку. Вказуємо номер мобільного телефону. Ставимо відмітки про те, що ми приймаємо умови надання послуг і дозволяємо використовувати свої облікові дані. Робимо наступний крок.

 4. Дальше потрібно підтвердити свій обліковий запис. Для цього обираєте спосіб підтвердження (текстове повідомлення або голосовий дзвінок) і клацаєте "Надіслати код підтвердження".
5. Підтвердження може зайняти декілька хвилин. Найшвидше надходить підтвердження, коли активний браузер Mozilla Firefox або інший, сумісний з Google. При успішній реєстрації отримуємо наступне повідомлення: 
Звертаємо вашу увагу на нову електронну адресу, за допомогою  якої ви будете входити у свій обліковий запис. У нашому випадку - це bloherenko@gmail.com. Запишіть її і окремо запишіть пароль, який ви вказали при реєстрації. 
6. Тепер можна повернутися до служби Blogger, клацнувши на кнопці "Назад до Blogger".

Обираємо створення обмеженого профілю.
7. Для продовження реєстрації клацнемо відповідну кнопку. У новому  вікні обираємо "Новий блог".
8. У діалоговому вікні "Список блогів" > "Створити новий блог" даємо назву блогу. У нашому випадку - це "Блог про створення блогу". Задаємо URL-адресу блогу (латинськими літерами!): probloh.blogspot.com. 

Наступним кроком є вибір шаблону (шаблон можна буде пізніше поміняти). Клацнувши на кнопці "Створити блог", переходимо до наступної сторінки для створення публікації.
9. Створюємо першу публікацію блогу під заголовком "Як створити свій власний блог".

10. Коли публікація буде готова, клацаємо кнопку "Опублікувати". Переглядаємо блог. Якщо потрібно щось відкоригувати, то вносимо відповідні зміни і фіксуємо їх, натиснувши кнопку "Оновити".

Начало работы с Blogger
https://support.google.com/blogger/answer/1623800?hl=ru

Немає коментарів:

Дописати коментар